24 Aralık 2011 Cumartesi

fuşya tunik kazak - SATILDI




ürün özellikleri: fuşya tunik kazak. standart bedendir. yalnızca 1 kez giydim.omuzları düğme apoletli. kendinden şalı var. fakat isterseniz çıkarabiliyorsunuz.

stil önerisi: tam kışlık bir kazak.taytlarla,kotlarla kullanılabilir,benim favorim koyu renk opak bir çorapla kombinlemek.


fiyat: 15tl SATILDI

23 Aralık 2011 Cuma

çizgili hırka



ürün özellikleri: siyah-gri çizgili hırka standart bedendir. yumuşak bir dokusu var. kullanımı çok rahattır. 5-6kez kullandım.kendinden kuşaklıdır. kuşak hırkaya dikilmiş durumdadır.ayrı değil. şık bir hırka tavsiye edilir.

stil önerisi: gri bodylerle,beyaz tshirtlerle, renkli şallarla,beyaz kotla. kısacası çok geniş bir kullannım alanı var.
yumuşacık ve rahat hissedeceksiniz.

Fiyat: 20tl 13 TL (bu ürünü alana içindeki bershka body hediye)

biraz sevimli olabilirim- SATILDI




ürün özellikleri: ürün s-m beden uyumludur. karpuz koldur.fakat çok bol bir karpuz değil. kapşonun içi saten kumaş kırmızı puantiyelidir.altın rengi fermuar detayları vardır.ürün sıfırdır.


stil önerisi: sporcu atletlerinin en büyük dostu:) kırmızı converselerle uyumu ise mükemmel

fiyat: 7.5tl SATILDI

alışveriş..

arkadaşlar "gırla fikir" bloğumdan sonra uzun süredir aklımda olan alışveriş bloğumu da bugün resmi bir törenle açıyorum:)
alışveriş şartlarımız şu şekilde,beğendiğiniz,almak istediğiniz herhangi bir ürün için girlafikirgirlafikir@gmail.com adresinden benimle irtibata geçiyorsunuz.daha sonra verdiğim hesap numarasına yada havale yolu ile parayı yatırdıktan sonra ürünlerinizi adınıza kargoya veriyorum.Bütün kargolarla gönderim yapabilirim.(yaşadığım yerde bulunan tüm kargo firmaları ile) eğer havale yolu ile ödeme yaptıysanız,ptt şubesine gittiğimde ptt kargoya verebilirim. parayı yatırmadan ürün gönderimi yapamıyorum arkadaşlar. yeri gelir pazarlıkta yaparız :)